INFORMASJONSSIKKERHET

23. - 24. mai 2024

Clarion Hotel Air, Sola

Arrangeres AV
Intro

Om konferansen

Informasjonssikkerhet 2024 er en årlig nasjonal møteplass om informasjonssikkerhet. Agendaen er å formidle kunnskap og verktøy til beskyttelse av verdier og mennesker i arbeidslivet.

Deltakerne kommer fra alle deler av næringslivet og er ledere og brukere av digitale sikkerhetssystemer, kommunikasjonsverktøy og automatiseringsløsninger.

Informasjonssikkerhet presenterer aktuell risiko og ulike digitale trusler gjennom grunnleggende cybersikkerhet, presentasjon av trusselaktørene, industriell sikkerhet (OT), kunstig intelligens og digital sikkerhet. Vi avslutter med selve sikkerhetsimplementeringen i bedriften for å vise en god digital organisasjonskultur.

Velkommen!

PROGRAM
Komité

Møt programkomitéen

Arrangør

Vi sikrer en sømløs gjennomføring

Forse jobber med prosjektledelse, teknisk produksjon og multimediainnhold for å sikre deg en best mulig konferanseopplevelse.

Werner Andreassen

Forse

Daglig leder

Leif Roger Torgersen

Forse

Forretningsutvikler

Presentasjoner OG UTSTILLING

Landets fremste eksperter deler av sin kunnskap og innbyr til dialog om komplekse tema. I tillegg har vi relevante utstillere fra bransjen.

Nettverksbygging

Treff andre i samme bransje som deg og knytt verdifulle kontakter som du kan dra nytte av i din arbeidshverdag. Vi legger til rette for god dialog mellom deltakerne.

Middag og underholdning

På kvelden første konferansedag inviterer vi til middag.  Her får du snakket mer med dine bransjekollegaer i en mer uformell setting.

Venue
Clarion Hotel Air, Sola

Pris for overnatting ifb konferansen:
Enkeltrom 1570,-
Dobbeltrom 1770,-

Link til booking av overnatting

Adresse

Ishockeyveien 2,
4021 STAVANGER

Utsolaarmen 16, 4055 Sola

kontakt oss

+47 913 56 012